SPEM
24 septembra, 2020 SPEM

[ LINKEDIN ]

Uporabljate funkcijo »Obvesti zaposlene« na poslovni strani podjetja?

LinkedIn ima ogromno uporabnih funkcij in rešitev, ki nam olajšajo urednikovanju in izboljšajo rezultate naših objav.

Zaposleni so naši največji zastopniki. Kot skrbnik strani na LinkedInu lahko svoje zaposlene obvestite, ko ste na strani svojega podjetja objavili pomembno novico. Kot zaposlene šteje LinkedIn uporabnike družbenega omrežja, ki so navedli vašo stran kot zaposlovalca na svojem profilu. Zaposleni nato enostavneje in »pravočasno« delijo objavo s svojega profila. Seveda pa morate dobro razmisliti o katerih novostih boste zaposlene obvestili, da ni to prepogosto in jih ne zasujete s posodobitvami.

Upoštevajte pa sledeče:

  • Kako aktualna je vsebina?
  • Ali je vsebina take narave, da bo zanimiva dovolj zaposlenim?
  • Ali bo delitev vsebine s strani zaposlenih prinesla boljše rezultate objavi?

 

Kako to poteka?

LinkedIn zaposlene obvesti, tako na namizju kot na mobilnih napravah, da je vaša stran posodobila objavo, ki jo želi deliti z njimi. Obdelava in dostava obvestila lahko traja tudi nekaj ur.

  1. Objavite posodobitev na svoji strani.
  2. V zgornjem desnem kotu posodobitev izberite gumb Obvesti zaposlene.

 

Izpiše se vam obvestilo:

 

Ko zaposleni klikne na predogled objave, ga ta preusmeri na posodobitev, kjer lahko reagira, komentira ali ponovno deli.

LinkedIn je število obvestil, in sicer alhko skrbnik strani obvesti zaposlene ne enkrat na dan. Zaposleni, vključno s skrbnikom, lahko kadarkoli pekliče ta obvestila, kar pa lahko vpliva na analitiko vaše strani.

Kava?

Pustite svoje podatke in povabimo vas na kavo.